Η Ένωσή μας σαν πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ανήκει στην Π.Ο.Σ.Ε.Η. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ), που είναι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο. Η Π.Ο.Σ.Ε.Η. έχει ακόμα στη δύναμή της 72 Μέλη Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Το τριτοβάθμιο και κορυφαίο όργανο του κλάδου μας είναι η ΓΣΕΒΕΕ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ), που εκφράζει τον συνδικαλιστικό τεχνικό κόσμο όλης της χώρας.

 

Π.Ο.Σ.Ε.Η. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ)

Ιδρύθηκε το 1953, έχει έδρα της την Αθήνα και σκοπός της δημιουργίας της είναι η διεκδίκηση, μελέτη, διαφύλαξη και ανάπτυξη των Επαγγελματικών οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών της, Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, καθώς επίσης και ο συντονισμός και η προώθηση των δραστηριοτήτων τους στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Η. διοργανώνει διασκέψεις, ημερίδες, συνέδρια, περιφερειακές συσκέψεις και επιμορφωτικά σεμινάρια για την ενημέρωση των μελών της και την πορεία των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εφαρμογή τους στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Η. φροντίζει και επαγρυπνεί για την επαρκή και συνεχή ενημέρωση των μελών της, αλλά και της πολιτείας και της δημόσιας διοίκησης, πάνω στα θέματα που ενδιαφέρουν και απασχολούν τον κλάδο, προσπαθώντας να τα προβάλει και να προωθήσει την επίλυσή τους.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Η. συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (European Association of Electrical Contractors), προκειμένου να προωθήσει και να βοηθήσει στην επίλυση των γενικότερων θεμάτων των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων των Ε.Β.Ε. και να προωθήσει τα θέματα που απασχολούν τους Εργολήπτες Ηλεκτρολόγους της χώρας μας, μέσα από τις διαδικασίες των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καιρός

Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες